Available assignments

Spännande 1-års konsultuppdrag som Key Account Manager inom hematologi!
: 12 Jan 
Client companyCelgene AB
Assignment typeTemp/Consulting Services
AreaPharmaceuticals
LocalityStockholm
Positions1
Last application date12 Feb

För vår uppdragsgivare söker PharmaRelations en rutinerad Key Account Manager till deras säljteam inom hematologi. För detta specifika uppdrag är det önskvärt att du har tidigare erfarenhet av hematologi och om du dessutom har ett aktuellt nätverk bland hematologerna så är det givetvis en fördel.

 

Uppdraget

Du blir en nyckelspelare i hematologiteamet och du kommer att ansvara för försäljningen i Uppsala-Örebro sjukvårdsregion som omfattas av Dalarnas, Gävleborgs, Södermanlands, Uppsalas, Värmlands, Västmanlands samt Örebro län. Lämplig bostadsort är inom distriktet eller i Stockholmsområdet. Uppdraget är på 1 år.

 

Vi söker dig som är

  • En framgångsrik säljare som har förmågan att skapa starka affärsdrivande relationer med fokus på resultat. Du trivs med att ta ett helhetsansvar och leda dialogen med såväl förskrivare som Key Opinion Leaders samt övriga stakeholders och beslutsfattare.
  • Tydlig och förtroendeingivande i din kommunikation såväl externt som internt och du tycker det är viktigt att strukturera och organisera ditt arbete.
  • Både självständig och självgående och som samtidigt inser betydelsen av att ingå i ett team och hur man bidrar till teamets gemensamma framgång.
  • Bra på att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska och engelska samt har körkort och LIF behörighet.

 

PharmaRelations erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsplats där du som konsult har stora möjligheter till utveckling och nya utmaningar i olika roller och organisationer.

 

Är du intresserad?
Registrera då din ansökan snarast på vår hemsida www.pharmarelations.se För ytterligare information om uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Nina Fredriksson på 0701-652275 eller nina.fredriksson@pharmarelations.se. Ansökningar behandlas löpande.