Available assignments

Regulatory Affairs CMC Consultant
: 12 Jan 
Client companyPharmaRelations AB
Assignment typeTemp/Consulting Services
AreaPharmaceuticals/Medtech
LocalityStockholm
Positions1
Last application date29 Jan

Regulatory Affairs konsulter sökes till spännande konsultuppdrag i Stockholm. PharmaRelations förstärker och söker nu dig som vill arbeta som konsult inom Regulatory Affairs.


Vi söker en CMC expert för spännande uppdrag inne hos oss och ute hos våra uppdragsgivare. Du är anställd av PharmaRelations som en del i vårt Regulatory Affairs team. Du kommer jobba med olika uppdrag och projekt på längre eller kortare uppdrag för våra kunder.


Vem är du?

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av Regulatory Affairs CMC och gärna även av medicinteknik, kosttillskott eller kosmetika. Du måste behärska svenska och engelska flytande i tal och i skrift och finska är meriterande.

För att trivas hos PharmaRelations och med vår uppdragsgivare tror vi att du är en prestigelös person som gärna bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. Du har stark egen drivkraft och är fokuserad på att få jobbet gjort. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Du gillar att planera och har god samarbetsförmåga. Som person är du noggrann, strukturerad, stresstålig och flexibel.

PharmaRelations erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsplats där du som medarbetare ges stora möjligheter att utvecklas.


Låter det intressant?

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Helena Björkman, Head of Regulatory Affairs, på 070-165 22 77 eller helena.bjorkman@pharmarelations.se