Available assignments

RA/QA inom Medicinteknik
: 9 Jan 
Client companyPharmaRelations AB
Assignment typeTemp/Consulting Services
AreaMedtech
LocalityStockholm
Positions1
Last application date11 Feb

PharmaRelations söker dig som vill arbeta som RA/QA (Regulatory /Quality Assurance) konsult inom medicinteknik. Du blir anställd av oss på PharmaRelations för detta uppdrag med start Q2 2018 och du arbetar hos vår uppdragsgivare i Stockholm.


Vem är du

PharmaRelations söker dig som har naturvetenskaplig utbildning från universitet/högskola och minst 5 års erfarenhet av regulatory och kvalitetsarbete inom medicinteknik. Du bör vara tillräckligt erfaren för att självständigt kunna bedriva ditt arbete inom RA/QA som konsult inom medicinteknik.

För att trivas hos PharmaRelations och hos vår uppdragsgivare för detta projekt tror vi att du är en prestigelös och välorganiserad person som har god förmåga att planera och prioritera i ditt arbete och trivs med högt tempo. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

PharmaRelations erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsplats där du som konsult har stora möjligheter till utveckling och nya utmaningar i olika roller och organisationer.


Låter det intressant?

Ansökningar behandlas löpande. Registrera din ansökan genom att klicka nedan. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Helena Björkman, 070-165 22 77 eller Ola Gustavsson, 070-165 22 33.