Available assignments

Key Account Manager - Oftalmologi
: 4 Dec 
Client companyPharmaRelations AB
Assignment typeRecruitment
AreaPharmaceuticals
LocalityStockholm/Mälardalen
Positions1
Last application date3 Jan

För rätt person finns nu möjligheten till ett längre uppdrag hos PharmaRelations uppdragivare inom läkemedelsindustrin, ett läkemedelsföretag med intressanta produkter. Uppdraget kommer att påbörjas i januari 2018 och intervjuer sker löpande.

Du kommer framför allt att ansvara för distriktet som omfattas av Stockholm och Mälardalen. För rätt person är det en stor möjlighet då du får chansen att visa framfötterna på ett väletablerat läkemedelsföretag.

För att vara aktuell för denna position måste du ha erfarenhet av arbete som Key Account Manager eller som Produktspecialist inom läkemedelsindustrin och du bör ha har haft fokus på relationsskapande försäljning mot specialister. Har du dessutom erfarenhet från oftalmologiområdet ses det som ett stort plus.

Personliga egenskaper som uppskattas är högt driv, flexibel inställning, självständighet, proaktivitet och att du är resultatorienterad. Du har ett stort engagemang och är en positiv och prestigelös person med sinne för att göra affärer.

Lämplig bostadsort ligger i distriktet. Körkort och LIF utbildning krävs för tjänsten.

PharmaRelations erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsgivare där du som medarbetare ges stora möjligheter att utvecklas. PharmaRelations erbjuder dig samtidigt ett självständigt och stimulerande arbete i ett företag med höga ambitioner, tydligt fokus på tillväxt och resultat. Vi bjuder på ett prestigelöst arbetsklimat som bygger på delaktighet och korta beslutsvägar. Hög kvalitet i leveransen till kund är nyckeln till vår gemensamma framgång!


Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt via hemsidan www.pharmarelations.se Ansökningar behandlas löpande. För mer information kontakta ansvarig på PharmaRelations Niklas Claesson 070-617 51 62 eller niklas.claesson@pharmarelations.se