Available assignments

Key Account Manager – Psykiatri
: 4 Dec 
Client companyPharmaRelations AB
Assignment typeRecruitment
AreaPharmaceuticals
LocalityStockholm/Göteborg/Malmö
Positions1
Last application date3 Jan

PharmaRelations söker en Key Account Manager till ett spännande konsultuppdrag på ett väletablerat läkemedelsbolag. För detta specifika uppdrag krävs det att du har erfarenhet från och kontakter inom psykiatriområdet.

För att trivas hos PharmaRelations och hos vår uppdragsgivare tror vi att du är en prestigelös och välorganiserad person som har god förmåga att planera och prioritera i ditt arbete och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som på engelska.

Körkort och LIF-examen/behörighet krävs för rollen som Key Account Manager.
 I det här uppdraget kommer du som konsult bearbeta specialister i hela landet. Av den anledningen är bostadsorten för tjänsten flexibel.

PharmaRelations erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsgivare där du som medarbetare ges stora möjligheter att utvecklas. PharmaRelations erbjuder dig samtidigt ett självständigt och stimulerande arbete i ett företag med höga ambitioner, tydligt fokus på tillväxt och resultat. Vi bjuder på ett prestigelöst arbetsklimat som bygger på delaktighet och korta beslutsvägar. Hög kvalitet i leveransen till kund är nyckeln till vår gemensamma framgång!


Är du intresserad?
Registrera din ansökan snarast på vår hemsida www.pharmarelations.se Ansökningar behandlas löpande. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Niklas Claesson på 070- 617 51 62 eller niklas.claesson@pharmarelations.se