Available assignments

Key Account Managers till PharmaRelations team!
: 10 Oct 
Client companyPharmaRelations AB
Assignment typeTemp/Consulting Services
AreaPharmaceuticals
LocalityStockholm/Göteborg/Malmö
Positions1
Last application date31 Oct

PharmaRelations söker 2 Key Account Managers till affärsområdet Sales & Marketing. Vill du vara med och bidra till PharmaRelations framgångsaga i form av en fältbaserad KAM roll? Vi på PharmaRelations ställer höga krav på din relationsskapande förmåga och ditt sinne för att göra affärer. Du kommer att ingå i ett team av högpresterande Key Account Managers med erfarenhet från olika terapiområden inom läkemedelsindustrin.

PharmaRelations erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete i ett företag med höga ambitioner, tydligt fokus på tillväxt och resultat. Vi bjuder på ett prestigelöst arbetsklimat som bygger på delaktighet och korta beslutsvägar. Hög kvalitet i leveransen till kund är nyckeln till vår gemensamma framgång.


Ditt första uppdrag som Key Account Manager hos oss blir inom diabetes. Vi söker en KAM i Stockholm och en i VGR eller Skåne.


Om du är intresserad och önskar mer utförlig information om tjänsterna, kontakta Affärsområdeschef Sales & Marketing: Niklas Claesson 070-617 51 62 alt. niklas.claesson@pharmarelations.se


Ansök genom att klicka nedan