Available assignments

RA/QA Manager
: 10 Oct 
Client companyPharmaRelations AB
Assignment typeTemp/Consulting Services
AreaPharmaceuticals/Medtech
LocalityStockholm
Positions1
Last application date27 Oct

Ny konsultmöjlighet - RA / QA inom medicinteknik

PharmaRelations söker dig som vill arbeta som RA/QA (Regulatory /Quality Assurance) konsult inom medicinteknik. Du blir anställd av oss för detta uppdrag med start snarast och arbetar hos vår uppdragsgivare i Stockholm.

Vem är du?
PharmaRelations söker dig som har naturvetenskaplig utbildning från universitet/högskola och minst 5 års erfarenhet av regulatory och kvalitetsarbete inom medicinteknik. Du bör vara tillräckligt erfaren för att självständigt kunna bedriva ditt arbete inom RA/QA som konsult inom medicinteknik.

För att trivas hos PharmaRelations och hos vår uppdragsgivare för detta projekt tror vi att du är en prestigelös och välorganiserad person som har god förmåga att planera och prioritera i ditt arbete och trivs med högt tempo. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

PharmaRelations erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsplats där du som konsult har stora möjligheter till utveckling och nya utmaningar i olika roller och organisationer.

Låter det intressant?
Ansökningar behandlas löpande. Registrera din ansökan på vår hemsida www.pharmarelations.se För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Eva Bremberg, 070-165 22 76 eller Ola Gustavsson, 070-165 22 33.